Korting 10 % vanaf €75 ex btw (code S10)
Korting 10 % vanaf €75 ex btw (code S10)
Verzending € 5.25
Korting 10 % vanaf €75 ex btw (code S10)
Verzending € 5.25
Korting 15 % vanaf €150 ex btw (code S15)
Sticks L - voor Jambo producten
Sentamo - Sticks L - voor Jambo producten - 1
Merk : Jambo
Levertermijn : 5 dagen

Voor 3000 ml glazen
6 stuks per verpakking
kengte : 56 cm
Artikelnr
50DSB056
Afmetingen
56cm
Kleur
zwart
€ 14,00   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang 10% korting op uw volgende aankoop
Jambo
Sentamo - Jambo
Welkom, Jambo!
Jambo is Swahili voor Hallo! Het wordt gebruikt als begroeting om iemand van harte welkom te heten. Wij zijn dan ook heel blij dat jij de weg hebt gevonden naar onze webstek. Welkom bij Jambo!

Luxueuze eyecatcher met een unieke geur...
Onze reukzin is ons meest verfijnde zintuig. Geuren bepalen onze emoties voor 75%. Dat is veel, hé? Daarom is het zo belangrijk om een unieke, passende geur te voorzien in een ruimte. Eén die je zintuigen subtiel prikkelt, die levendige herinneringen oproept, die je aan het dromen of denken zet… Kortom: een geur die je een aangenaam en prettig gevoel geeft.

De authentieke geuren van Jambo nemen je mee op wereldreis. Onze productlijnen zijn geïnspireerd op verre en exotische gebieden en hebben namen die tot de verbeelding spreken. Ze combineren een intense geurbeleving met een esthetisch luxe-object dat een meerwaarde creëert voor de ruimte waarin het zich bevindt. Want een plek die je met smaak en zorg hebt ingericht, daar hoort toch een heerlijke geur bij? Een luxueus huisparfum of een verfijnde homespray zorgen voor een exotische ‘feel good vibe’, zoals op reis. Alleen hoef je er geen duizenden kilometers voor af te leggen: het kan ook in je eigen knusse thuis met Jambo!
Gerelateerde artikelen
Creative WebVision © 2021
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in