Veilig betalen
Veilig betalen
Gratis verzending vanaf € 75
Veilig betalen
Gratis verzending vanaf € 75
Uitstekende service
XL pakket - Fresh Natuur
Sentamo - XL pakket - Fresh Natuur - 1
Merk : Spaas
Levertermijn : 5 werkdagen

Omschrijving 

Inhoud pakket:
1x 12 Clearlights XL ( 10u)
2x Nedda theelichthouder XL 

Geur: Fresh Nature  – Natuur fris
Onze Fresh Nature geur brengt je middenin de natuur met de zon die straalt op je gezicht. Sluit je ogen en ervaar de geur van de natuur bij jouw thuis.
De Clearlights zijn ook verkrijgbaar in maxi formaat. De geurtheelichtjes in heldere cups geven een heel chic effect. Je ziet de paraffine langzaam veranderen in een heldere vloeistof. Het licht van het kaarsje schittert in de vloeistof en zorgt voor een kleurrijke gloed die heel anders is dan bij een waxinelicht in aluminium cup. De Clearlights XL komen in 8 verschillende geuren en kleuren. De geuren zijn gebaseerd op geuren uit de natuur en zijn heel uiteenlopend. Combineer geuren en kleuren volgens jouw kaarsmoment en interieur. De XL Clearlights zijn verpakt per 12 stuks en brengen je 10 uren brandplezier.

Artikelnr
Fresh Natuur
Gewicht
2.5 kg
Kleur
olijfgroen
€ 30,00   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang 10% korting op uw volgende aankoop
Spaas
Sentamo - Spaas
Hier brandt de kaars sinds 1853

Sinds het ontstaan als een kleine, lokale kaarsenfabrikant in 1853 in het Limburgse Hamont, is Spaas uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese spelers op de markt van de kaarsen. De voorbije 165 jaar is het bedrijf gestaag blijven groeien. Met meer dan 250 medewerkers is Spaas niet alleen marktleider in België, maar ook een gerespecteerde leverancier met een sterke basis in Europa.

Spaas is al die jaren een krachtig familiebedrijf gebleven. Vandaag staat de vijfde generatie aan het roer. Naast de productie-eenheid in Hamont is er ook een fabriek in Polen en is er een salesorganisatie gericht op Europa.

Missie en Waarden

Spaas wil mensen verrassen en inspireren met sfeerbrengers die een vleugje warmte aan hun leven toevoegen. Door in te spelen op de hedendaagse trends, kan elke consument zijn woning personaliseren met kaarsen uit het uitgebreide Spaas-assortiment. Daarom biedt Spaas kaarsen en accessoires in verschillende kleuren, vormen en geuren en kan de consument voor elke seizoen of gebruiksmoment de geschikte kaarsen vinden.
Gerelateerde artikelen
Creative WebVision © 2021
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in